Project Description

In maart van dit jaar benaderde Isoproc ons voor het ontwerpen van verschillende maquettes en displays.  We delen nu graag de resultaten met jullie! 

Laten we beginnen met een mini Mockup of technische maquette. Dit project, dat teruggaat naar 2017, hebben we vernieuwd door de bestickering te moderniseren, een plexi module toe te voegen en het uiterlijk te upgraden. Hoewel we enkele veranderingen hebben aangebracht, blijft de tijdloze basis van deze maquette behouden. De eenvoudige stijl en opbouw benadrukken wat echt belangrijk is, terwijl de details het geheel overzichtelijk en aantrekkelijk maken. 

Een ander opvallend voorbeeld van onze displayvaardigheden is deze transparante, dakvormige display voor de Celit houtwolstaaltjes van Isoproc. Binnenkort zullen we deze staaltjes aan jullie presenteren, momenteel zijn ze nog in productie. De schuine vakken in de display bieden de mogelijkheid om de staaltjes speels te stapelen en zo extra nadruk te leggen op het product. 

Een ander opvallend project dat we graag met jullie willen delen, is deze op maat gemaakte brochurehouder voor het Proclima assortiment van Isoproc. De houder heeft 3 compartimenten voor liggende A5 brochures, een opvallende communicatiesticker aan de achterzijde en een handige QR-code aan de voorkant. Dankzij het maatwerk zal dit product zich onderscheiden en nog meer aandacht trekken.