Onze klanten

Wat zij u te vertellen hebben …

IGP Europe

“De ConnectionWalls waren inderdaad zeer gemakkelijk op te zetten: het kostte ons 45 minuten om onze stand volledig op te bouwen (inclusief alle meubels en decoraties) en het kostte ons minder dan 45 minuten om alles weer af te breken en in onze auto te vervoeren. We waren de enige niet-professionele bouwers op het evenement, en we waren het snelst binnen en buiten😊.”

Art- Stone

Bedankt voor vlotte samenwerking. Het overleg bij de laatste opdracht is gestart vanuit scratch . De visualisatie, het resultaat , de uitvoering zelf verliep volgens de afspraken . Oplossingen voor samenwerking op lange termijn zijn geen loze woorden. Het agenda wordt tijdig geraadpleegd en is dan ook een ondersteuning voor dit soort projecten die, voor bedrijven zoals wij, extra workload geven op momenten waarop ook andere zaken staan gepland.

Ann De Schutter

 

Borgh

Ons volledig verkoopteam is uitgerust met dergelijke presentatiekoffers. Presentatief en alles bij de hand, een streling voor het oog van de klant. Ook ons verkoopteam ervaart dit als een handig en praktisch instrument zodat zij hun klanten zowel visueel en gevoelsmatig kunnen adviseren en overtuigen. Zowel het ontwerp (creatief) en realisering verliep zoals gewenst met Presentation Samples

Geert Van den Bossche – Technisch Directeur

 

DTE

Niets is zo belangrijk dan een goede waterafdichting. Mede dankzij de inspiratie van Jan  werd deze maquette ontworpen. Hierdoor is het ons gelukt om de essentie van één van onze vloeibare afdichtingsproducten. voor specifieke doeleinden, namelijk bruggen en wegen,  duidelijk te maken naar potentiële klanten.

Inge De Bont

 

Isoproc

De medewerkers van Presentation Samples sparen bij het verwezenlijken van onze projecten tijd noch moeite om zich in te werken in onze vakgebieden (isolatie en afdichting van de gebouwschil)

Ze zoeken steeds samen met ons de optimale manier om alles zo eenvoudig mogelijk weer te geven zonder toegiften te doen op het vlak van goede bouwpraktijk.

Dankzij hun creativiteit, inzicht en doordachte opmerkingen resulteerde bijvoorbeeld onze pro clima luchtdichtingsmaquette in een attractief, overzichtelijk en lichtgewicht model dat veelzijdig wordt ingezet tijdens opleidingen, op beurzen en in de winkels van onze partner vakhandels, waar zowel de klanten als de medewerkers de maquette op een eenvoudige en zeer visuele manier als productwijzer kunnen gebruiken.

Of zoals hun zaakvoerder Jan Pieters het altijd zegt ‘Simplicity is the ultimate sophistication’

Arnout Ulenaers – Verantwoordelijke ISOPROC SOLUTIONS

 

Reynaers Aluminium

‘Reynaers Aluminium werkt sinds enkele jaren samen met Presentation Samples voor het vervaardigen van stalen. Met veel enthousiasme helpen Jan en zijn team ons verder. Presentation samples communiceert regelmatig en correct en van elke uitgevoerde job weten we dat ze tot in de puntjes verzorgd zal zijn.’

Sofie Vermeulen – Online Communicatie en Pers Assistent

 

Sto

Sto beschikt over een eigen internationale afdeling die beursstanden ontwikkelt alsook een afdeling die stalen produceert. Toch is Presentation Samples een ideale partner voor Sto België wanneer de internationale capaciteit onvoldoende is en wanneer we in functie van de beurs het presentatie materiaal moeten klaarkrijgen. Samen met onze technische ploeg wordt het staal ontwikkeld zodat het perfect aan de lokale eisen voldoet. Presentation Samples levert ons een kwalitatieve ondersteuning alsof het een uitbreiding is van onze eigen interne afdeling.

Sven Lievens – Marketing Manager

 

Unilin Insulation BE

De blauwe koffers met UNILIN staaltjes, uitgewerkt door Presentation Samples, zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook dé verkoopstool bij uitstek van onze vertegenwoordigers. Ze zijn een ideale manier om onze brede waaier aan isolatieproducten duidelijk voor te stellen en uit te leggen aan de verschillende doelgroepen. Een dikke pluim voor Presentation Samples!

Ann-Sophie Martens – Marketing Manager

 

Unilin Isulation NL

“Wij hebben prima ervaringen met Presentation Samples. Ze zijn innovatief, creatief en denken klantgericht mee.

Christian van Gils – Marketing Manager

 

Xella

Samenwerken met de vakmensen van Presentation Samples is zeer aangenaam. Zo denken zij altijd actief mee voor het ontwerpen van onze maquettes. Hun frisse kijk en professionele kennis brengt dikwijls een oplossing die beter is dan degene die we zelf in gedachten hadden. De uitvoering van de opdrachten verloopt steeds vlot en volgens afspraak. Wij zijn dan ook telkens zeer tevreden met het resultaat. Presentation Samples is een partner waar we op kunnen rekenen.

Nicole Wuyts – Marketing – Communications Manager

 

Nieuwsbrief

Wat wij u te vertellen hebben …